moneta logo
logo aisis

Letní škola Rozumíme penězům

Připravujeme pro Vás třídenní vzdělávací akci plnou aktuálních témat. Získáte zcela nové metodické materiály, zaměříme se na aktivizující metody, které lze využít při výuce finanční gramotnosti, připravujeme pro Vás nové hry, pracovní listy, ale také témata k osobní finanční gramotnosti.

logo_monetaLetní škola je plně financována z grantu, který poskytla MONETA Money Bank.

 

Letní škola je určena pro pedagogy 1. a 2. stupně základní školy. Na metodickou část bude skupina rozdělena, osobní finanční gramotnost budeme realizovat společně.

A to vše 22. – 24. 8. 2022 v malebném prostředí Sázavy, v hotelu Sázavský ostrov pod vedením lektorů Rozumíme penězům v týmu společně s odborníky z banky.

Program připravujeme s prázdninovým laděním – nebudeme jen sedět v učebně, půjdeme také ven, využijeme okolí hotelu, nabídneme Vám i večerní – lehce pracovní, ale především příjemný program.

A cena za účast na této akci? Půjde o výměnný obchod. My Vám nabídneme plnou penzi, ubytování a tři dny prožitkového vzdělávání v oblasti finanční gramotnosti. Od Vás za to budeme chtít účast po celou dobu akce, aktivní zapojení a vzájemné sdílení.

Více informací a možnost přihlásit se, najdete zde.

 

Stáňa Křížová
Stáňa Křížová
Původně učitelka matematiky a občanské výchovy. Od roku 2006 lektorka programu a také ten, kdo o program Rozumíme penězům společně s lektory a koordinátory pečuje.

Další články autora

Podobné články

Nejnovější

Jirka vysvětluje věci

Jirka vysvětluje věci je YouTube kanál Jiřího Burýška, na kterém můžete najít pořad stejného názvu obsahující desítky dílů o délce od několika minut až...

Pojištění majetku – povodeň a záplava

V dnešním článku se budeme věnovat pojistným rizikům skrývajícím se pod pojmy povodeň a záplava. Toto téma si zaslouží zvýšenou pozornost kvůli stále častějším extrémním...

Důležitost finančního plánu

Život nabízí mnoho radostných okamžiků, ale také nejistot a nečekaných událostí. Jak bychom měli reagovat na tyto proměnlivé situace z finančního hlediska? Jak efektivně...