moneta logo
logo aisis

Seminář se stáží v ZŠ Chrudim, Dr. J. Malíka

Semináře finanční gramotnosti se stáží jsme pro Vás ověřili, osvědčily se a proto je chceme nabízet dál. V první polovině roku 2014 Vám chceme nabídnout dvě tyto akce, kdy každá je plánována jen pro 15 pedagogů – jedna je určena pedagogům prvního stupně, další pedagogům druhého stupně.

Akce je dvoudenní, účastník se musí zúčastnit obou dní. Součástí této akce je seminář, návštěva ve výuce a povídání o tom, jak byla v dané škole výuka finanční gramotnosti zaváděna. Účastníci této akce získají nejen teoretické informace o metodice výuky finanční gramotnosti, ale zároveň budou mít možnost vidět výuku finanční gramotnosti a to jak na prvním, tak na druhém stupni základní školy.

Obě akce se tentokrát budou konat v Základní škole Chrudim, Dr. J. Malíka. Tato škola již dlouhodobě učí finanční gramotnost na prvním i druhém stupni a pedagogové této školy se podíleli na tvorbě výukových materiálů v programu Zodpovědně s penězi.

Účast na této akci mají účastníci zdarma – zdarma je obsahová část akce, coffeebreaky, obědy a také ubytování. Účastník si sám hradí dopravu na seminář a v rámci akce není zajištěna večeře.

Obě akce se budou konat v termínu 24. – 25. dubna 2014. Počet účastníků v každé skupině je omezen na patnáct, proto se svojí přihláškou neváhejte. Předběžně se můžete přihlásit zde – rezervaci svého místa pak závazně potvrdíte ve chvíli, kdy Vám k akci pošleme bližší informace. V případě většího počtu zájemců, bude rozhodující pořadí jejich přihlášky.

Akce je již naplněna a zájemci se mohou přihlásit už jen jako náhradníci.

 

Další články autora

Podobné články

Nejnovější

Jirka vysvětluje věci

Jirka vysvětluje věci je YouTube kanál Jiřího Burýška, na kterém můžete najít pořad stejného názvu obsahující desítky dílů o délce od několika minut až...

Pojištění majetku – povodeň a záplava

V dnešním článku se budeme věnovat pojistným rizikům skrývajícím se pod pojmy povodeň a záplava. Toto téma si zaslouží zvýšenou pozornost kvůli stále častějším extrémním...

Důležitost finančního plánu

Život nabízí mnoho radostných okamžiků, ale také nejistot a nečekaných událostí. Jak bychom měli reagovat na tyto proměnlivé situace z finančního hlediska? Jak efektivně...